Rüyada yüzüstü yatmak

Rüyada yüzüstü yatmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, gururlu bir hayat süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına yorulur.

Rüyada yüzüstü yatmak gördüyseniz:

  • Kendi yorumlarımızı veya gerçekleri kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada yüzüstü yatmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, afiyete ereceğine işarettir.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kişinin iyi hale geleceğine inanılır.

Rüyada yüzüstü uyumak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüstü yüzmek ticaretinin genişleyeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüstü yattığını görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına alamet eder.

Rüyada yüzüstü düşmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments