Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Rüyada yüzüstü düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar olusabilir.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek haksızlıklara uğranılacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada yüzüstü yattığını görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada yüzüstü sürünmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına delalet eder.

Rüyada yüzüstü uyumak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüstü yere düşmek kişinin yasa düşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüstü yatmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüstü yüzmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments