Rüyada yüzüstü yatan birini görmek

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yüzüstü yatan birini gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, alışveriş yapacağına delalet eder.

Rüyada yüzüstü yattığını görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüstü uyumak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüstü yere düşmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yüzüstü yatmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments