Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, güzel bir haber almaya, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yüzünün tüylendiğini gördüyseniz:

  • Lüzumsuz olaylar birbirini izleyebilir.

Rüyada yüzünde tüy görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüylü yüz görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hayallerin yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada yüz tüylerini almak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments