Rüyada yüzünü krem sürmek

Rüyada yüzünü krem sürmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ayıplanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü krem sürmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız bir şey son derece beğenilecek.

Rüyada yüzünü krem sürmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine işarettir.

Rüyada yüzüne krem sürmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada yüze krem sürmek işlerin yolunda gideceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kremi sürmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Rüyada saç krem sürmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments