Rüyada saç krem sürmek

Rüyada saç krem sürmek hakkı olanlara kavuşacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada saç krem sürmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir.

Rüyada saçlarına krem sürmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, adaletin geleceğine delalet eder.

Rüyada saçına krem sürmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına inanılır.

Rüyada saça krem sürmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada saç krem sürmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına krem sürmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırta krem sürmek rahat bir hayata sahip olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünü krem sürmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağa krem sürmek büyük tartışmaların sonlanacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments