Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek işten yana kısmetinin kapanacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara delalet eder.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık bir teklifle veya bir sorunun çözümüne yarayabilecek bir bilgiyle gelebilir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek düzenli bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine inanılır.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek gelişim içine girileceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, işlerinden feragat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze krem sürmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü krem sürmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne krem sürmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine inanılır.

Rüyada beyaz krem sürmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada eline krem sürmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments