Rüyada ağır hastalandığını görmek

Rüyada ağır hastalandığını görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, spora başlayacağına işaret eder.

Rüyada ağır hastalandığını gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek başarıya ulaşacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine yorulur.

Rüyada ağır hastalandığını görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini ağır hasta görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada ağır hasta birini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada annesini ağır hasta görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments