Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulur.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş gördüyseniz:

  • Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çok kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada annesini ağır hasta görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ağır hasta birini görmek konfor içinde yaşayacağına, hayata karşı cesaretleneceğine yorulur.

Rüyada kendini ağır hasta görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada ağır hastalandığını görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments