Rüyada annesini ağır hasta görmek

Rüyada annesini ağır hasta görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada annesini ağır hasta gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Rüyada annesini ağır hasta görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, onlarla ayrı düşeceğine alamet eder.

Rüyada ağır hastalandığını görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işarettir.

Rüyada ağır hasta birini görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Rüyada kendini ağır hasta görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulur.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine delalettir.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments