Rüyada ağır hasta olduğunu görmek

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ağır hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini ağır hasta görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağır hasta birini görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada kendini ağır hasta görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağır hastalandığını görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments