Rüyada kolunda yara çıktığını görmek

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorununu kolayca çözeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, işlerin yoluna gideceğine, bahtın açık olmasına delalettir.

Rüyada kolunda yara çıktığını gördüyseniz:

  • Eğlenceli fikirler veya keyifli planlar söz konusu olabilir ya da bir şekilde kazançlı olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, açların doyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet eder.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments