Rüyada elde yara çıktığını görmek

Rüyada elde yara çıktığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, büyük mutluluk duyulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Anılar içinizi ısıtacak.

Rüyada elde yara çıktığını görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sol elde yara görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ elde yara görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada elde yüzde yara görmek hidayete ereceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments