Rüyada kendinde yara çıktığını görmek

Rüyada kendinde yara çıktığını görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, yüzünün de güleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada kendinde yara çıktığını gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz sorumluluklarınızı telafi yoluna gidebilirsiniz.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet eder.

Rüyada kendinde yara çıktığını görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet eder.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments