Rüyada yüzü tüylü görmek

Rüyada yüzü tüylü görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yeni duygular tadacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaklaşan güzel günlere, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü tüylü gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız da ortadan kalkabilir.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz tüyü almak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü tüylü görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek bundan da son derece mutlu olacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüz tüylerini almak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde tüy olduğunu görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments