Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, maddi varlığının çoğalacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, şifa ve moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü sivilce görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü sivilceli olmak elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, aksiliklerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü sivilcelenmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalettir.

Rüyada erkeğin yüzünde sivilce görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments