Rüyada yüzü kan görmek

Rüyada yüzü kan görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada yüzü kan gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçların arifesindesiniz.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü kan görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde kan görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek yaşamın kolaylaşacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalettir.

Rüyada yüzüne kan sürmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments