Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde gördüyseniz:

  • Pek çok konu aynı anda kendini gösterebilir.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek huzurunun kaçacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünde kan görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada eli yüzü kan görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne kan sürmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments