Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, keyfinin kaçacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, manevi mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde kan görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne kan sıçramak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne kan sürmek daha çok iş yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli yüzü kan görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünde kan görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments