Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde kan gördüyseniz:

  • Başkalarını önemsemeden yapılacak konuşmalar tartışma yaratabilir.

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek el açmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada yüzüne kan sürmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek aksiliklerin yaşanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine delalettir.

Rüyada yüzünde kan görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü kan görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments