Rüyada sırtında ağır yük taşımak

Rüyada sırtında ağır yük taşımak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, hikmete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağır yük taşımak ömrün uzun olmasına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağır yük görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır bavul taşımak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağır bebek taşımak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağır çuval taşımak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ağır çanta taşımak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine inanılır.

Rüyada ağır bir şey taşımak işinin gücünün de rast gideceğine, kırılan kalplerin barışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments