Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşıdığını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak herkesi kıskandırabilecek bir teklif almanız mümkündür.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek ekonomik olarak kalkınacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağır çanta görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada ağır çanta taşımak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağır yük görmek bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağır hastalandığını görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, patron koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağır hasta birini görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır valiz taşımak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments