Rüyada ağır çanta görmek

Rüyada ağır çanta görmek ele geçen paranın daha da artacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağır çanta gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, istemediği halde borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada ağır çanta taşımak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağır çanta görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına işarettir.

Rüyada ağır çuval taşımak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağır basmak ferah bir haneye sahip olunacağına, yakında işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır hastalandığını görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Rüyada ağır vasıta görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ağır bebek taşımak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments