Rüyada kolunda çizik görmek

Rüyada kolunda çizik görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kolunda çizik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi duymuyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada kolunda çizik görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, şansın kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda çizik görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine yorulur.

Rüyada kolda çizikler görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda çizikler görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada alnında çizik görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada çizik saat görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizik tava görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü çizik görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments