Rüyada yuvarlanarak düşmek

Rüyada yuvarlanarak düşmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlanarak düşmek gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada düşmek yuvarlanmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlanıp düşmek birçok iş kapısının açılacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işarettir.

Rüyada yuvarlanarak düşmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yuvarlanan birini görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlanan taş görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada taş yuvarlanması görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına işarettir.

Rüyada atın yuvarlandığını görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada şarampole yuvarlanmak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments