Rüyada atın yuvarlandığını görmek

Rüyada atın yuvarlandığını görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada atın yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada atın yuvarlandığını görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillikte yuvarlanmak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına delalettir.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yuvarlanan kaya görmek yeni şeyler deneneceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan yuvarlanmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada ineğin yuvarlandığını görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, üzüleceğine, yıkılacağına delalettir.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, içinin ferahlayacağına işarettir.

Rüyada arabayla yuvarlanmak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments