Rüyada yürüyen merdivenden çıkmak

Rüyada yürüyen merdivenden çıkmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, gelişiminin hız kazanacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada yürüyen merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine yorulur.

Rüyada merdivenle ağaca çıkmak parasız kalmaya, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle merdivenden çıkmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerinden çıkmak toplum için faydalı işler yapacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işarettir.

Rüyada ağaç merdiven çıkmak çok zarar göreceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak çok daha iyi günler göreceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada buzlu merdiven çıkmak hedeflere ulaşamayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine delalettir.

Rüyada dik merdivenden çıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments