Rüyada buzlu merdiven çıkmak

Rüyada buzlu merdiven çıkmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı yenilikler gerçekleşirse maddi açıdan daha rahat olacağınız bir konuma girecebilirsiniz.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına rivayet eder.

Rüyada buzlu merdiven çıkmak haksızlık edeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine tabir olunur.

Rüyada buzdan merdiven görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada buzlu merdivenden inmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada buzlu merdiven görmek sevgi göreceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz dağına çıkmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada buzlu yokuş çıkmak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments