Rüyada evin merdivenlerinden çıkmak

Rüyada evin merdivenlerinden çıkmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, hastalıklarından kurtulacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerinden çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden farkınız sizin istediğinizi almış olmanız olacak.

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada evin merdivenini çıkmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada evin merdivenlerinden çıkmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiveni arabayla çıkmak insanlara küsüleceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine inanılır.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet eder.

Rüyada dar merdivene çıkmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada beton merdiven çıkmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments