Rüyada merdivenle ağaca çıkmak

Rüyada merdivenle ağaca çıkmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, işlerinde bereket olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada merdivenle ağaca çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Rüyada merdivenle ağaca çıkmak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç merdiven çıkmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak borçlarının kendisini çok aşacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak onların güvenini sarsacağına, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments