Rüyada yumurtanın beyazını görmek

Rüyada yumurtanın beyazını görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, önemli yerlere geleceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yumurtanın beyazını gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada çok beyaz yumurta görmek bazı adımlar atacağına, böylece yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada yumurtanın beyazını yemek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çok yumurta görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, iyi geçim halinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yumurta kabuğu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yumurta görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yumurta bulmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yumurta toplamak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, başarının garantileneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments