Rüyada beyaz yumurta toplamak

Rüyada beyaz yumurta toplamak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Çevrenizi genişletmeniz mümkün olabilir.

Rüyada beyaz yumurta toplamak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan yumurta toplamak sorunların atlatılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalettir.

Rüyada büyük yumurta toplamak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına yorulur.

Rüyada samanlıktan yumurta toplamak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Rüyada yumurta topladığını görmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak çok üzücü olaylar yaşayacağına, zor günlerin uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta toplamak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurtaları toplamak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments