Rüyada yumurtanın beyazını yemek

Rüyada yumurtanın beyazını yemek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, kırgınlık yaşanacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada yumurtanın beyazını yemek gördüyseniz:

  • Siz kendi işlerinize bakın, bırakın herkes kendi sorununu kendisi halletsin.

Rüyada yumurta beyazını yemek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada yumurtanın beyazını yemek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada yumurta beyazı yemek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kabuklu yumurta görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalettir.

Rüyada beyaz yumurtalar görmek sorumlu tutacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek yolunun açılacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtanın beyazını görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments