Rüyada beyaz çok yumurta görmek

Rüyada beyaz çok yumurta görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, malına gelecek zarara, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, her şeyin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çok yumurta gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla veya hukuki konularla ilgili gelişmeler sizin yararınıza bir hal alabilir.

Rüyada beyaz yumurta toplamak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına işaret eder.

Rüyada yumurtanın beyazını yemek ne yapacağına, çok sayıda borca gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yumurta beyazı görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz büyük yumurta görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çok yumurta görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yumurtanın beyazını görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz yumurta görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments