Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine yorulur.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalettir.

Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işarettir.

Rüyada civciv yumurta görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv ve yumurta görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada yumurtada civciv görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments