Rüyada civciv yumurta görmek

Rüyada civciv yumurta görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, iyilik görüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Rüyada civciv yumurta gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, yalan söylemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada civciv yumurta görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada yumurta ve civciv görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına yorulur.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulur.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada yumurta civciv görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments