Rüyada civciv ve yumurta görmek

Rüyada civciv ve yumurta görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine işarettir.

Rüyada civciv ve yumurta gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv ve yumurta görmek onlar tarafından çok sevileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, duaların allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta civciv görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv yumurta görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına delalet eder.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments