Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek

Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yumurta civciv çıktığını gördüyseniz:

  • Belli konuları şimdiden dile getirmemekte veya fikirleri paylaşmamakta fayda var.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işarettir.

Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada civciv ve yumurta görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments