Rüyada ağdayla bıyık almak

Rüyada ağdayla bıyık almak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, maddi imkânlarının azalacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ağdayla bıyık almak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ağdayla bıyık almak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada birisine ağda yapmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada bacağa ağda yaptırmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna ağda yapmak büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine inanılır.

Rüyada ağdacıya gitmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine ağda yapmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada başkasına ağda yaptığını görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuaförde ağda yaptırmak istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments