Rüyada koluna ağda yapmak

Rüyada koluna ağda yapmak bol muhabbette kalacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, güzel günler görüleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada koluna ağda yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada kollarına ağda yapmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulur.

Rüyada koluna ağda yapmak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada bacaklarına ağda yapmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yeni bir haneye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğe ağda yapmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sir ağda yapmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine ağda yapmak rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe ağda yapmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada kola ağda yapmak hedeflerin gerçekleşeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments