Rüyada kendine ağda yapmak

Rüyada kendine ağda yapmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, zor bir durumda kalacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kendine ağda yapmak gördüyseniz:

  • Zor kararlar almak zorunda olmanız sizi uykusuz bırakabilir.

Rüyada koluna ağda yapmak onunla bir ömür mutlu olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada kollarına ağda yapmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada başka birine ağda yapmak başarıların çoğalacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşına ağda yapmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaşamına renk geleceğine inanılır.

Rüyada erkeğe ağda yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada bacaklara ağda yapmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağına ağda yapmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birine ağda yapmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments