Rüyada yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada yüksekten düştüğünü görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kazanılan paranın artacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına delalettir.

Rüyada eşini yüksekten düşerken görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşerken görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak ardından yeni bir iş bulunacağına, şansının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek tartışmaların sonlandırılacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments