Rüyada yüksekten kurtulmak

Rüyada yüksekten kurtulmak maddi olarak çok kayıp vereceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak kazancında da artış meydana geleceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten kurtulmak tabiri caizse can bulacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada dayaktan kurtulmak istediği herşeye kavuşacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments