Rüyada yüksekten betona düşmek

Rüyada yüksekten betona düşmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten betona düşmek gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüksekten betona düşmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada betona düşmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada bahçeye beton atmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni beton görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton süpürmek yüzünün güleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işarettir.

Rüyada beton kırmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Rüyada beton basamak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton merdivenden inmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments