Rüyada yeni beton görmek

Rüyada yeni beton görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, güç kaybedeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, manevi olarak hasar alınacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına delalettir.

Rüyada yeni beton gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardım edecek şeylerle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada yeni beton görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yeni dökülmüş beton görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak beton görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada betondan merdiven görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada betona yazı yazmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada beton balkon görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yaş beton görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına yorulur.

Rüyada beton mikseri görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments