Rüyada beton süpürmek

Rüyada beton süpürmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, şansının geri döneceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine inanılır.

Rüyada beton süpürmek gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmek yerine gerekeni yapmalısınız.

Rüyada beton süpürmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine delalettir.

Rüyada beton yol görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada beton yer görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak beton görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton kazmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, maddi varlığının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada beton çatı görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine inanılır.

Rüyada beton yemek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, fikirlerinin can bulacağına delalet eder.

Rüyada beton merdivenden inmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments