Rüyada yüksek yerde düşmek

Rüyada yüksek yerde düşmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, duraklama yaşanacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, başarısının düşeceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konular risk teşkil edebilir.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerde düşmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments