Rüyada merdiven çıkıp inmek

Rüyada merdiven çıkıp inmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına inanılır.

Rüyada merdiven çıkıp inmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Rüyada merdiven çıkıp inmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalettir.

Rüyada merdivene çıkıp inmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına inanılır.

Rüyada yokuş çıkıp inmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına inanılır.

Rüyada dağa çıkıp inmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ağaca çıkıp inmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments