Rüyada yüksek yerlerden düşmek

Rüyada yüksek yerlerden düşmek adımlarını daha sağlam atacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerlerden düşmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız.

Rüyada yüksek yerlerden düşmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten yere düşmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek zaaflarına kapılacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üzerine düşmek ailesini de mutlu edeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşmek ve ölmemek hayat standartlarının yüksek olacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek kattan düşmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments