Rüyada yüksekten yere düşmek

Rüyada yüksekten yere düşmek kazancının da eksilmeyeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten yere düşmek gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Rüyada yüksek yerlerden düşmek karanlığın biteceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten yere düşmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekte düşmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yüksek balkondan düşmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek kötü ve zor günler yaşanacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmek ölmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments